Συνεδρίαση της ανταλλαγής τεχνολογίας της Samsung

October 30, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συνεδρίαση της ανταλλαγής τεχνολογίας της Samsung

      Στις 17 Οκτωβρίου 2018, η διάσκεψη ανταλλαγής τεχνολογίας της Samsung έγινε στην έκτη αίθουσα συνδιαλέξεων της νέας Co. υλικών της Σαγκάη Huitian, ΕΠΕ σε 10: 00-12: 00 AM. Η συνεδρίαση που στρέφεται στην επικοινωνία προγράμματος μεταξύ της Samsung και Huitian. Οι συμμετέχοντες είναι η Samsung που αγοράζει το διευθυντή, τον κύριο τεχνικό ανώτερο υπάλληλο Huitian PUR, κ.λπ.
      Η συνεδρίαση της ανταλλαγής τεχνολογίας άρχισε επίσημα μετά από την ανακοίνωση του μεσολαβητή, ο αντιπρόεδρος του θέματος του Jason Zhang.The τμημάτων διεθνούς εμπορίου της συνεδρίασης της ανταλλαγής τεχνολογίας επισκέπτεται το εργαστήριο, το εργαστήριο, την αίθουσα έκθεσης, και τη συζήτηση για PUR και τα UV προγράμματα, κ.λπ.
      Αυτή η συνεδρίαση της ανταλλαγής είναι πρώτη πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρίαση της Samsung στο τμήμα μας, στο PUR και η UV επιτευχμένη στρατηγική πρόθεση προγράμματος αρχικά, εξέφρασε μια ισχυρή επιθυμία να συνεργαστεί η μια με την άλλη.
      Τη συνεδρίαση που τελειώνουν σε μια θετική ανταλλαγή τεχνολογίας μεταξύ των δύο πλευρών, αυτό είναι μια συνεργασία βημάτων κύριων σημείων στο μέλλον μεταξύ Huitian και της Samsung. Αυτή η ανταλλαγή τεχνολογίας διαδραμάτισε έναν καταλυτικό ρόλο μεταξύ Huitian και η μελλοντική συνεργασία της Samsung, αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεργασία με τη Samsung για να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον από κοινού.