Περιοδική σημαντική ανακάλυψη κολλών δομικών κατασκευών Huitian στην αγορά της Ινδίας

February 20, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περιοδική σημαντική ανακάλυψη κολλών δομικών κατασκευών Huitian στην αγορά της Ινδίας

Δεδομένου ότι η κύριοι κόλλα και ο κατασκευαστής στεγανωτικών ουσιών στην Κίνα, στρατηγική παγκοσμιοποίησης Huitian δεν μας σταματούν ποτέ ακόμη και σχεδόν η πιό πρόσφατοη για να επεκτείνουν oversea την επιχείρησή μας συγκρίνετε με τους ανταγωνιστές της Κίνας μας. Εντούτοις η πρόσφατη έναρξη Α κάνει ένα γρήγορο buck, μέχρι τώρα είχαμε ήδη τον κλάδο του Βιετνάμ, Tailand brancn, τον κλάδο της Ινδονησίας, τον κλάδο της Μέσης Ανατολής και τον κλάδο της Ινδίας.

Αρχίζουμε το κατασκευαστικό πρόγραμμα της Ινδίας μας από το Σεπτέμβριο του 2019, στα τέλη του 2019, αποκτημένη η κλάδος περιοδική σημαντική ανακάλυψη της Ινδίας μας, η πλήρης διαταγή εμπορευματοκιβωτίων του πρώτου διανομέα του Νέου Δελχί μας από τη Σαγκάη.

Ενδεχομένως αυτό το πλήρες εμπορευματοκιβώτιο 9335 στεγανωτική ουσία σιλικόνης καιρικής απόδειξης θα σταλεί σε περισσότερους από 20 λιανοπωλητές στην κεντρική και βόρεια Ινδία μέσω του δικτύου πωλήσεων του διανομέα μας.

Το σχέδιο του 2020 μας για την αγορά της Ινδίας είναι κόλλα δομικών κατασκευών εμπορευματοκιβωτίων 20*20ft, το κανάλι διανομέων θα επεκταθεί σε 5-8 και η καθαρή εργασία πωλήσεων θα διασχίσει παντού την αγορά της Ινδίας. Ο δεσμός μεταξύ Huitian και των διανομέων μας θα είναι ισχυρότερος και ισχυρότερος, το εμπορικό σήμα Huitian θα φέρει την αξία στους πιστούς συνεργάτες διανομέων μας επίσης.