Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: HUITIAN, WEETON
Αριθμός Υπαλλήλων: 900~1200
Ετήσιες πωλήσεις: 180,000,000-220,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 1979
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Όραμα

Για να επιθυμήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους!

Για να είμαστε ένα εμπορικό σήμα ηγετών, παρέχουμε τις επαγγελματικές, συστηματικές, αποδοτικές λύσεις κολλών.

 

Αποστολή

Καινοτομήστε στην επιστήμη και η τεχνολογία, καθιστά τη βιομηχανία καλύτερη

Προσοχή για τη χημική ομορφιά, καλύτερα η καθημερινή ζωή ανθρώπων " s.

 

Αξία

Εκτιμούμε τον πελάτης-κεντρικό

Υποστηρίζουμε τους αφιερωμένους υπαλλήλους

Οδηγούμε τη βιώσιμη χρηματοοικονομική απόδοση

Αναλαμβάνουμε τη θετική κοινωνική ευθύνη, και ωφελούμε την κοινότητα.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Huitian είναι επαγγελματικής συγκολλητικών και νέων όμιλος επιχειρήσεων κατασκευαστών Ε&Α υλικών, υψηλής και νέας τεχνολογίας, με τον κώδικα 300041 αποθεμάτων.

 

Έχει τέσσερις βάσεις στη Σαγκάη, Jiangsu, Guangdong, Hubei, που φιλοξενεί ένα επιτακτικό ακαδημαϊκό περιοδικό πυρήνων βιομηχανίας «ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ». Έχει πιστοποιηθεί από ISO9001, ISO/TS16949, και ISO14001.

Τα προϊόντα του έχουν πάρει SGS, TUV, JET, CQC, GL, JG, UL, DIN, NSF, FDA, LFGB, πιστοποιήσεις API.

Το Huitian έχει γίνει ο μεγαλύτερος κινεζικός συγκολλητικός προμηθευτής στη νέα ενέργεια, ηλεκτρονικός, αυτοκίνητη, βιομηχανία, συσκευασία, προστασία του περιβάλλοντος, κατασκευή, μεγάλος σιδηρόδρομος.

 

Το Huitian ιδρύθηκε το 1977, ο του οποίου προκάτοχος ήταν οι πιό πρόωρες εσωτερικές μονάδες επιστημονικής έρευνας που ασχολήθηκαν με τη συγκολλητικές έρευνα και την ανάπτυξη. Είναι επίσης η πρώτη batch εθνικών ερευνητικών κέντρων που μετατρέπει σε μια εμπορική χρησιμοποιημένη επιχείρηση, ως μια από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας.

Το Huitian έχει προσδιοριστεί ως βάση βιομηχανίας κρατικών μετα-γιατρών και εθνικό κέντρο επιστημονικής έρευνας μετα-γιατρών.

 

Το 2012, ενώνοντας την κινεζική ακαδημία των επιστημών, Huitian καθιέρωσε τη “Ε&Α κολλών CAS πρακτική προηγμένη χημεία”, στοχεύοντας στο πρώτο επίπεδο της παγκόσμιας συγκολλητικής Ε&Α.

Ιστορία
Το 1977 ιδρύθηκε το XiangFan Adhesive Institute στην επαρχία Hubei.

Το 1992 , ο κ. Zhangfeng ανέλαβε τη θέση του διευθυντή του Ινστιτούτου.

Το 1997 , το 1997 το XiangFan City Adhesive Institute ανακατασκευάστηκε ως Hubei Huitian Adhesive, το οποίο ξεκίνησε τη μετάβαση από ένα ερευνητικό ίδρυμα σε μια επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας.

Το 2003 ιδρύθηκε η Guangzhou Huitian Fine Chemical Co, Ltd

Το 2009 , χρησιμοποιήθηκε νέα βάση παραγωγής στην επαρχία Hubei.

Το 2010 , η Huitian Adhesive εισήχθη στο Shenzhen Stock Exchange.

Το 2011 , Changzhou Huitian New Material Co, Ltd ιδρύθηκε.

Το 2013 , Shanghai Huitian New Material Co, Ltd ιδρύθηκε

Υπηρεσία
Μάρκα

Τα Multi-Brands θα είναι η βασική μας στρατηγική. Προωθούμε πάντα το εμπορικό σήμα "HUITIAN" στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, 3-5 υπο-σήματα θα εισέλθουν σε διαφορετικούς τομείς. Σχεδιάζουμε να κατασκευάσουμε το "HUITIAN" ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα. Εκτός αυτού, σε άλλες βιομηχανίες, θα υπάρχουν και άλλες κορυφαίες τοπικές μάρκες.

Η τεχνολογία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι οι βασικοί παράγοντες για τις μάρκες μας.

Βλέπουμε την ικανοποίηση των πελατών με την πρώτη προτεραιότητα.

Εντοπισμός

Η τοπική προσαρμογή είναι η στρατηγική μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει την αποθήκευση, την εξυπηρέτηση, την τεχνική υποστήριξη, τις μικρές παραγγελίες, την παραγωγή κλπ. Σε όλες τις σημαντικές αγορές, θα χρησιμοποιήσουμε τον εντοπισμό ως τελικό στόχο μας.

Για την επίτευξη του στόχου, προτιμούμε να χτίσουμε κοινοπραξίες με τοπικούς εταίρους σε κάθε αγορά. Έτσι, αν έχετε ενδιαφέρον, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ενημέρωση

Η πληροφορική είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιο μας. Κατασκευάζουμε υπηρεσίες διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, των μεταφορών, των συναλλαγών των παραγγελιών κλπ. Σχεδιάζεται μια APP και θα ενημερώνεται συνεχώς. Με βάση το Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας, ο στόχος μας είναι οι πελάτες να μπορούν να πάρουν ό, τι χρειάζονται με το χαμηλότερο κόστος.

Αντίδραση

Η γρήγορη αντίδραση δείχνει τη διαφορά μας με τους ανταγωνιστές μας. Από την αγορά στην Ε & Α, από το εργοστάσιο στο εργοτάξιο, από την Κίνα σε όλο τον κόσμο, η Γρήγορη Αντίδραση θα μας κάνει πιο άριστες από τους ανταγωνιστές μας. Βάσει διαφόρων κέντρων σε διαφορετικές χώρες, η υπηρεσία 24 ωρών θα είναι διαθέσιμη σε μερικά χρόνια.

Η ομάδα μας
Huitian Προωθήστε σθεναρά τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού οργανισμού

Στο κτίριο της ομάδας, υποστηρίζουμε μια ισχυρή ομάδα που στηρίζεται στη σοφία και τη δύναμή της για να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ενισχύουμε την υλοποίηση της δημιουργίας μιας επιχείρησης μάθησης, δημιουργούμε το κολέγιο μας και προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ικανότητα του προσωπικού.