Shanghai Huitian Νέα Υλικά, Ltd

Bond σήμερα και το μέλλον, με την τεχνολογία μας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕύκαμπτες συσκευάζοντας κόλλες

728A / Β VM δύο συστατική βασισμένη στο πολυουρεθάνιο συγκολλητική, φυλλόμορφη κόλλα

728A / Β VM δύο συστατική βασισμένη στο πολυουρεθάνιο συγκολλητική, φυλλόμορφη κόλλα

  • 728A / B VM Two Component Polyurethane Based Adhesive , Laminate Adhesive
  • 728A / B VM Two Component Polyurethane Based Adhesive , Laminate Adhesive
 • 728A / B VM Two Component Polyurethane Based Adhesive , Laminate Adhesive

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Weeton
  Πιστοποίηση: FDA 175.105
  Αριθμό μοντέλου: (8) 728A/B

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 200 kg
  Τιμή: USD3.0-3.5/KG
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Α: 25KG/bucket Β: 4.2KG/bucket
  Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες μετά από την κατάθεση
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P, D/A, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: 2,000,000Kg/Month
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  εφαρμογή: Εύκαμπτη συσκευασία Ποσοστό μίξης: 5:1 (μαζική αναλογία)
  Διαλύτης: Αιθυλικό οξικό άλας (EA) Χρώμα: άχρωμος σε κιτρινωπό
  Υλικό: πολυουρεθάνιο

  728A / Β VM δύο συστατική βασισμένη στο πολυουρεθάνιο συγκολλητική, φυλλόμορφη κόλλα
  Εισαγωγή 728A/B
       Το WeetonTM728 είναι μια δύο-συστατικό PU κόλλα για τη διάφορη ταινία/την ταινία και η ταινία/τα φύλλα πλαστικού ταινιών. Αυτό το προϊόν έχει την καλή ευελιξία και την καλή διαφάνεια και μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει το φαινόμενο της μεταφοράς αργιλίου.

  • Ιδιότητες
  Όνομα προϊόντων728 Α728 Β
  Συστατικό- OH- NCO
  Μίξη της αναλογίας5: 1 (μαζική αναλογία)
  Στερεό περιεχόμενο75±2%75±2%
  Ιξώδες2000±500mPa.s2000±1000mPa.s
  ΔιαλύτηςΑιθυλικό οξικό άλαςΑιθυλικό οξικό άλας
  Σημείο ανάφλεξης-4°C-4°C
  ΧρώμαΚιτρινωπόςΆχρωμος σε κιτρινωπό
   
  • Κατευθύνσεις για τη χρήση
  • Διάλυση: Ο κατάλληλος διαλύτης είναι αιθυλικό οξικό άλας, ακετόνη και MEK υπό τον όρο ότι η περιεκτικότητα σε νερό δεν υπερβαίνει 300 PPM. Μην χρησιμοποιήστε τον αρωματικό ή οινοπνευματώδη διαλύτη.
  • Προετοιμασία του συγκολλητικού μίγματος: Μετά από να έχε προσθέσει τη σωστή ποσότητα διαλύτη σε 728A και να έχε επιτύχει το απαραίτητο στερεό περιεχόμενο, ανακατώστε 728B στο μίγμα 728A/solvent.
  • Κατάλογος διάλυσης:
  728 Α728BΔιαλύτηςΣτερεό περιεχόμενοΙξώδες
  20KG4KG16.0KG45%14-15s
  20KG4KG21.0KG40%13-14s
  20KG4KG26.0KG36%12-13s
  20KG4KG36.0KG30%10-12s
   

  * Το ιξώδες είναι βασισμένο στο μέσο ιξώδες του φλυτζανιού 3# Zahn (25°C)

  • Ζωή δοχείων: Η έτοιμη για χρήση κόλλα στα σφραγισμένα εμπορευματοκιβώτια έχει έναν χρόνο απασχόλησης περίπου 8 ωρών. Η κόλλα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 4 ώρες laminator. Διαφορετικά, η κόλλα πρέπει να εγκαταλειφθεί, ή μπορεί να οδηγήσει στην ασταθή τοποθετημένη σε στρώματα ταινία.

  Τροπική ζωή δοχείων περιοχής (θερμοκρασία >28°C + υγρασία >60%): Η έτοιμη για χρήση κόλλα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 2 ώρες.

  • Επένδυση: 728 είναι κατάλληλα για την ξηρά ελασματοποίηση με τον ομαλό κύλινδρο ή gravure τον κύλινδρο. Πριν από τη μαζική παραγωγή, οι επαναλαμβανόμενες δοκιμές πρέπει να πραγματοποιηθούν για να καθορίσουν τον κύλινδρο συναρμολογήσεων.
  • Βάρος επιστρώματος: Ανάλογα με το συνδυασμό ταινιών ή φύλλων αλουμινίου και την τελική χρήση των φύλλων πλαστικού, το συγκολλητικό βάρος μπορεί να κυμανθεί από 2.5-4.0g/m2 (ξηρό). Για τα τυπωμένα φύλλα πλαστικού το βάρος πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως, πρέπει να είναι approx.0.5-2g υψηλότερο απ'ό, τι για τις ατύπωτες ταινίες.
  • Ξήρανση: Laminator πρέπει να έχει τον καλό όγκο αέρα, τη ταχύτητα ανέμου, την πίεση αέρα και την κατάλληλη θερμοκρασία για να μειώσει το διαλυτικό υπόλειμμα. Η ρύθμιση θερμοκρασίας ακολουθεί γενικά την αρχή κλίσης (55°C-65°C, 65°C-75°C, 70°C-85°C). Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του φούρνου σύμφωνα με την απόδοση των τοποθετημένων σε στρώματα προϊόντων, πρώτες ύλες, παράμετροι διαδικασίας.
  • Ρύθμιση πίεσης: Η κατάλληλη αύξηση στη θερμοκρασία και την πίεση τοποθέτησης σε στρώματα μπορεί να βελτιώσει τη δύναμη δεσμών και την εμφάνιση των φύλλων πλαστικού.
  • Θεραπεία: Αποθηκευμένα στη θεραπεία της αίθουσας (40-50°C), τα φύλλα πλαστικού θα είναι έτοιμα για τη σχισμή σε 24h. Ο χρόνος θεραπείας πρέπει να παραταθεί εάν τα φύλλα πλαστικού χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση μέσα σε σάκκο.
  • Ιδιότητες ταινιών: Τα εντελώς θεραπευμένα 728 είναι διαφανή, odorless, ελαστικά και γερνώ-ανθεκτικά.
  • Πιστοποίηση προϊόντων

  728 συμμορφώνονται με FDA175.105

  • Αποθήκευση

  728 έχουν μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 9 μηνών όταν αποθηκεύονται σε μια δροσερή και ξηρά θέση στα κλειστά εμπορευματοκιβώτια. Μόλις ανοιχτούν, τα εμπορευματοκιβώτια 728 πρέπει να σφραγιστούν στενά πάλι και το προϊόν πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε μια σύντομη περίοδο.

  • Προδιαγραφές συσκευασίας

  728A: 20KG/bucket
  728B: 4KG/bucket

  • Σημειώσεις

  Κατά χρησιμοποίηση 728 αποδοτική την κουκούλα εξάτμισης πρέπει να εγκατασταθεί στη μονάδα επιστρώματος λόγω των λόγων ασφάλειας. Η αποδοτικότητα εξάτμισης πρέπει να ελεγχθεί πριν από την παραγωγή από την ανάλυση αερίου για τη συγκέντρωση ισοκυανικού άλατος αέρα. Οι κανονισμοί για την ασφάλεια όσον αφορά το χειρισμό των ισοκυανικών αλάτων πρέπει να ακολουθηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδονται από το διεθνές ίδρυμα ισοκυανικών αλάτων. Παρακαλώ επίσης αναφερθείτε στις τοπικές οδηγίες καθώς επίσης και το φύλλο στοιχείων ασφάλειας και την επαφή μας Huitian ασφάλειας για την αναλυτική υποστήριξη.
  Δεδομένου ότι η κόλλα περιέχει polyisocyanates οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα πρέπει να αφαιρεθεί.

  • Άλλοι

  Η ταινία ουσία-ιδιαίτερα οι τύποι και το περιεχόμενο του πράκτορα ολίσθησης LDPE, MDPE και CPP στις ταινίες, πάχος ταινιών, συσκεύασε τα αγαθά, μελάνια εκτύπωσης, το επίστρωμα προγενέστερης επεξεργασίας και ταινιών είναι σημαντικής σπουδαιότητας στην τελική χρήση των φύλλων πλαστικού και μπορεί να έχει επιπτώσεις στις ιδιότητες απόδοσης είτε άμεσα είτε έμμεσα. Επομένως, η πρακτική τοποθέτηση σε στρώματα εξετάζει τόσο καλά όσο τους ελέγχους στα φύλλα πλαστικού είναι απαραίτητη πρίν πηγαίνει στο σύνολο - παραγωγή κλίμακας.

  • Δήλωση

  Οι πληροφορίες που παρέχονται εν τω παρόντι, ειδικά συστάσεις για τη χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων μας, είναι βασισμένες στη γνώση και την εμπειρία μας. Λόγω των διαφορετικών υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς επίσης και στις ποικίλες συνθήκες εργασίας πέρα από τον έλεγχό μας συστήνουμε αυστηρά τις εντατικές δοκιμές να εξετάσουμε την καταλληλότητα των προϊόντων μας όσον αφορά τις απαραίτητες διαδικασίες και τις εφαρμογές. Δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη όσον αφορά τις ανωτέρω πληροφορίες ή όσον αφορά οποιαδήποτε λεκτική σύσταση, εκτός από τις περιπτώσεις όπου είμαστε εκτεθειμένοι της ακαθάριστης αμέλειας ή της ψεύτικης πρόθεσης.
   
  Εισαγωγή Huitian
  Καθιερωμένο το 1977, Huitian είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους συγκολλητικούς κατασκευαστές στην Κίνα. Υπάρχουν τέσσερις βάσεις κατασκευής στο σύνολο, που παρέχει τις κόλλες υψηλής επίδοσης για τις διαφορετικές βιομηχανίες.
  Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
  Το Huitian έχει δύο πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγών και η ικανότητα είναι 24,000MT/Year ακριβώς για τις flexibile συσκευάζοντας κόλλες.
  Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
   
  Τα προϊόντα του Huitian είναι καλά - λαμβανόμενος από το εσωτερικό και διεθνές τέλος - χρήστες
  Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
   
   
  Εκτός από τις κόλλες δομικών κατασκευών, Huitian παρέχει επίσης πολλών άλλων είδη προϊόντων για τις διαφορετικές βιομηχανίες, μεταφορά, ηλεκτρονική, photovaltaic, κ.λπ.
  Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
  Το Huitian είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και ικανοποιεί την ανάγκη κολλών σας!
   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: David Zhang

  Τηλ.:: +8617521746256

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Βιομηχανική συγκολλητική κόλλα

  Έξοχο γρήγορα θεραπεύοντας συστατικό 1421 βιομηχανικό ακρυλικό συγκολλητικό δύο, μπλε, άκαμπτο

  Φιλική βιομηχανική συγκολλητική κόλλα περιβάλλοντος, χαμηλό ιξώδες 7937 (HT9301MS) στεγανωτική ουσία κρατών μελών

  7930 (HT9301MS) κόλλα στεγανωτικής ουσίας κρατών μελών, ολοκληρωμένος αλκύλιο πολυαιθέρας πυριτίου, σφράγιση των ενώσεων

  Αυτοκίνητη κόλλα

  9335 αυτοκίνητος συγκολλητικός, δομικός συγκολλητικός αυτοκίνητος στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης παραθύρων αυτοκινήτων

  Ενιαία PU συστατικού πολυουρεθάνιου αυτοκίνητη συγκολλητική κόλλα στεγανωτικής ουσίας για τα πλαστικά μέρη αυτοκινήτων

  8923 κόλλες και στεγανωτικές ουσίες πολυουρεθάνιου για τα σκάφη διαπραγμάτευσης, ατμομηχανές, κατασκευή, χρώμα

  Η μαύρη τροποποιημένη κόλλα 7930 στεγανωτικής ουσίας κρατών μελών σιλικόνης χρησιμοποίησε για τα φορτηγά και μεταφέρει την κοινή σφράγιση

  ηλεκτρική potting ένωση

  6202 (HT6202T) εποξικά ηλεκτρονικά τμήματα ενθυλάκωσης, μαύρη potting ένωση

  Άχρωμη ηλεκτρική Potting 5351 στεγανωτική ουσία σιλικόνης σύνθετου, χαμηλού ιξώδους

  6321C ΕΠΟΞΙΚΗ ηλεκτρική Potting ένωση για τις κοίλες ενότητες μεμβρανών ινών

  9661E μια κόλλα στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης συστατικής γρήγορη θεραπείας μη διαβρωτική για τις ηλεκτρικές συσκευές

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανική συγκολλητική κόλλα προμηθευτής. © 2016 - 2020 industryglue.com. All Rights Reserved.