Shanghai Huitian Νέα Υλικά, Ltd

Bond σήμερα και το μέλλον, με την τεχνολογία μας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντασυγκολλητική κόλλα πολυουρεθάνιου

Weeton 728 κόλλα ταινιών Metalized, συγκολλητικές κόλλα πολυουρεθάνιου 2K/κόλλα ελασματοποίησης

Weeton 728 κόλλα ταινιών Metalized, συγκολλητικές κόλλα πολυουρεθάνιου 2K/κόλλα ελασματοποίησης

Weeton 728 Metalized Film Adhesive , 2K Polyurethane Adhesive Glue / lamination adhesive

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Weeton
Πιστοποίηση: FDA 175.105
Αριθμό μοντέλου: 728

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 700kg
Τιμή: USD2.0-2.3/KG
Συσκευασία λεπτομέρειες: Α: 20KG/bucket Β: 4KG/bucket
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες μετά από την κατάθεση
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 2,000,000Kg/Month
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Εύκαμπτη συσκευασία Ποσοστό μίξης: 5:1 (μαζική αναλογία)
Διαλύτης: Αιθυλικό οξικό άλας (EA) Χρώμα: άχρωμος σε κιτρινωπό
Υλικό: πολυουρεθάνιο Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 9 μήνες

Εισαγωγή 728

728A σε σχέση με με Hardener 728B είναι μια κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου για τη διάφορη ταινία/την ταινία και η ταινία/filml τα φύλλα πλαστικού. Αυτό το προϊόν έχει την καλή ευελιξία και η καλή διαφάνεια, μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει τα χαρακτηριστικά της μεταφοράς αργιλίου και να αποτρέψει το φαινόμενο της σήραγγας.

 

Ιδιότητες
Weeton 728 κόλλα ταινιών Metalized, συγκολλητικές κόλλα πολυουρεθάνιου 2K/κόλλα ελασματοποίησης

 

1. Προετοιμασία του συγκολλητικού μίγματος: Μετά από να έχε προσθέσει τη σωστή ποσότητα διαλύτη σε 728A και να έχε επιτύχει τα απαραίτητα στερεά 728B πρέπει να ανακατωθεί στο μίγμα 8728A/solvent.

 

2. Κατάλογος διάλυσης: Όταν το αιθυλικό οξικό άλας χρησιμοποιείται για τη διάλυση, για να λάβει ένα ακριβές στερεό περιεχόμενο, πρέπει να αναφερθεί στους ακόλουθους διαλύτες.

728 Α 728B Διαλύτης Περιεκτικότητα σε στερεά Ιξώδες
20KG 4KG 18.6KG 40% 16-19s
20KG 4KG 24.6KG 35% 13-17s
20KG 4KG 32.5KG 30% 10-15s
20KG 4KG 43.6KG 25%

8-12s

 

* Το ιξώδες είναι βασισμένο στο μέσο ιξώδες του φλυτζανιού 4mm/20°C της Ford

 

3. Ζωή δοχείων: Η έτοιμη για χρήση κόλλα στα κλειστά εμπορευματοκιβώτια έχει έναν χρόνο απασχόλησης περίπου 8 ωρών. Η σύνθετη μηχανή δεν καταναλώνεται της κόλλας, ο χρόνος διατήρησης περισσότερων από 2 ωρών, εάν εγκαταλειφθούν περισσότερο από 2 ώρες, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσει στις ασταθείς σύνθετες ταινίες.

Τροπική ζωή δοχείων περιοχής (θερμοκρασία >28°C + υγρασία >60%): Η μικτή κόλλα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 2 ώρες.

 

4. Επένδυση: η κόλλα 728 είναι κατάλληλη για την ξηρά σύνθετη συσκευή με τον ομαλό ελαφρύ κύλινδρο ή τον κοίλο κύλινδρο. Πριν από τη μαζική παραγωγή, οι επαναλαμβανόμενες δοκιμές πρέπει να πραγματοποιηθούν για να καθορίσουν την τακτοποίηση του κυλίνδρου καλωδίων.

 

5. Ρύθμιση πίεσης: Η κατάλληλη αύξηση στη σύνθετη θερμοκρασία και τη σύνθετη πίεση ρόλων μπορεί να βελτιώσει το συνδέοντας τέρμα επίδρασης και επιφάνειας του σύνθετου.

 

6. Θεραπεία: Η αποθήκευση στο δωμάτιο υψηλότερων θερμοκρασιών (40°C-50°C), τη διάφορη ταινία/ταινία και την ταινία/τα φύλλα πλαστικού φύλλων αλουμινίου μπορεί κόβοντας σε 24 ώρες. Όπως η θεραπεία της τσάντας η επεξεργασία πρέπει να είναι κατάλληλη να παρατείνει το χρόνο θεραπείας.

 

7. Ιδιότητες ταινιών: Η εντελώς θεραπευμένη ταινία πολυουρεθάνιου 8711 είναι διαφανής, odorless, ελαστική και ανθεκτική.

 

8. Πειράζει χρειαμένος την προσοχή: Δεδομένου ότι η κόλλα περιέχει polyisocyanates οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα πρέπει να αφαιρεθεί.

 

9. Άλλοι: Η περιεκτικότητα σε πράκτορες ολίσθησης ταινιών ουσία-ιδιαίτερα LDPE, MDPE και ταινία-συσκευασμένα τα CPP αγαθά, τα μελάνια εκτύπωσης, η προγενέστερη επεξεργασία και το επίστρωμα των ταινιών είναι σημαντικής σπουδαιότητας στην τελική χρήση των φύλλων πλαστικού και μπορούν να έχουν επιπτώσεις στις ιδιότητες απόδοσης είτε αμέσως είτε αργότερα. Επομένως, η πρακτική τοποθέτηση σε στρώματα εξετάζει τόσο καλά όσο τους ελέγχους στα φύλλα πλαστικού είναι απαραίτητη πρίν πηγαίνει στο σύνολο - παραγωγή κλίμακας.

* Οι συμπληρωματικές αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από τη «τεχνική γραμμή οδηγών μας για την τοποθέτηση σε στρώματα με HT τις κόλλες»

 

Δήλωση

Οι πληροφορίες που παρέχονται εν τω παρόντι, ειδικά συστάσεις για τη χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων μας, είναι βασισμένες στη γνώση και την εμπειρία μας. Λόγω των διαφορετικών υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς επίσης και στις ποικίλες συνθήκες εργασίας πέρα από τον έλεγχό μας συστήνουμε αυστηρά να πραγματοποιήσουμε τις εντατικές δοκιμές για να εξετάσουμε την καταλληλότητα των προϊόντων μας όσον αφορά τις απαραίτητες διαδικασίες και τις εφαρμογές. Δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη όσον αφορά τις ανωτέρω πληροφορίες ή όσον αφορά οποιαδήποτε λεκτική σύσταση, εκτός από τις περιπτώσεις όπου είμαστε εκτεθειμένοι της ακαθάριστης αμέλειας ή της ψεύτικης πρόθεσης.

 

Εισαγωγή Huitian
Καθιερωμένο το 1977, Huitian είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους συγκολλητικούς κατασκευαστές στην Κίνα. Υπάρχουν τέσσερις βάσεις κατασκευής στο σύνολο, που παρέχει τις κόλλες υψηλής επίδοσης για τις διαφορετικές βιομηχανίες.


Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
Το Huitian έχει δύο πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγών και η ικανότητα είναι 24,000MT/Year ακριβώς για τις flexibile συσκευάζοντας κόλλες.

Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης

Τα προϊόντα του Huitian είναι καλά - λαμβανόμενος από το εσωτερικό και διεθνές τέλος - χρήστες
Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης

Εκτός από τις κόλλες δομικών κατασκευών, Huitian παρέχει επίσης πολλών άλλων είδη προϊόντων για τις διαφορετικές βιομηχανίες, μεταφορά, ηλεκτρονική, photovaltaic, κ.λπ.
Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
Το Huitian είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και ικανοποιεί την ανάγκη κολλών σας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Zhang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Βιομηχανική συγκολλητική κόλλα

Έξοχο γρήγορα θεραπεύοντας συστατικό 1421 βιομηχανικό ακρυλικό συγκολλητικό δύο, μπλε, άκαμπτο

Φιλική βιομηχανική συγκολλητική κόλλα περιβάλλοντος, χαμηλό ιξώδες 7937 (HT9301MS) στεγανωτική ουσία κρατών μελών

7930 (HT9301MS) κόλλα στεγανωτικής ουσίας κρατών μελών, ολοκληρωμένος αλκύλιο πολυαιθέρας πυριτίου, σφράγιση των ενώσεων

Αυτοκίνητη κόλλα

9335 αυτοκίνητος συγκολλητικός, δομικός συγκολλητικός αυτοκίνητος στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης παραθύρων αυτοκινήτων

Ενιαία PU συστατικού πολυουρεθάνιου αυτοκίνητη συγκολλητική κόλλα στεγανωτικής ουσίας για τα πλαστικά μέρη αυτοκινήτων

8923 κόλλες και στεγανωτικές ουσίες πολυουρεθάνιου για τα σκάφη διαπραγμάτευσης, ατμομηχανές, κατασκευή, χρώμα

Η μαύρη τροποποιημένη κόλλα 7930 στεγανωτικής ουσίας κρατών μελών σιλικόνης χρησιμοποίησε για τα φορτηγά και μεταφέρει την κοινή σφράγιση

ηλεκτρική potting ένωση

6202 (HT6202T) εποξικά ηλεκτρονικά τμήματα ενθυλάκωσης, μαύρη potting ένωση

Άχρωμη ηλεκτρική Potting 5351 στεγανωτική ουσία σιλικόνης σύνθετου, χαμηλού ιξώδους

6321C ΕΠΟΞΙΚΗ ηλεκτρική Potting ένωση για τις κοίλες ενότητες μεμβρανών ινών

9661E μια κόλλα στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης συστατικής γρήγορη θεραπείας μη διαβρωτική για τις ηλεκτρικές συσκευές

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανική συγκολλητική κόλλα προμηθευτής. © 2016 - 2020 industryglue.com. All Rights Reserved.