Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: HUITIAN, WEETON
Αριθμός Υπαλλήλων: 900~1200
Ετήσιες πωλήσεις: 180,000,000-220,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 1979
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Όραμα

Γίνετε ο προτιμημένος εμπειρογνώμονας για τις κόλλες πελατών και τα νέα υλικά

Κλίση στην πρόληψη το παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο

 

Αποστολή

Η βιομηχανία εξυπηρετεί τη χώρα, ξεπληρώνει την κοινωνία

 

Τιμές

Πελάτης-κεντρικός, αγωνίζομαι-προσανατολισμένος

Μακροπρόθεσμη σκληρή δουλειά και συνεχής μόνος-κριτική

 

Πολιτισμός

Ανταγωνισμός, ανταμοιβή, καινοτομία, ευγνωμοσύνη

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Τα νέα υλικά Huitian είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των κολλών και των νέων υλικών, με τον κώδικα 300041 αποθεμάτων.

 

Έχει τις βιομηχανικές βάσεις και τα κέντρα Ε&Α στη Σαγκάη, Guangdong, Jiangsu και Hubei. Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001, πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO/TS16949, διεθνής περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001.

Τα προϊόντα του έχουν περάσει SGS, TUV, το JET, CQC, GL, JG, UL, το DIN, NSF, το FDA, LFGB, το API και άλλες πιστοποιήσεις.

 

Ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές των κολλών και των νέων υλικών κατά τις επικοινωνίες 5G της Κίνας, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τα νέα ενεργειακά οχήματα, τη μεταφορά ραγών, το photovoltaics, τη συσκευασία, την κατασκευή και άλλες βιομηχανίες.

 

Το νέο υλικό Huitian ιδρύθηκε το 1977. Ο προκάτοχός του ήταν η πιό πρόωρη εσωτερική ερευνητική μονάδα που ασχολήθηκε με την έρευνα και την ανάπτυξη των κολλών. Είναι επίσης ιδιωτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που μετασχηματίστηκε από μια batch ερευνητικών κέντρων στη χώρα σύμφωνα με την απευθυνόμενη στην αγορά λειτουργία. Η επιχείρηση έχει μια βαθιά επαγγελματική και τεχνική συσσώρευση, και έχει προσδιοριστεί ως επαρχιακός-ισόπεδη μεταδιδακτορική βιομηχανική βάση και national-level μεταδιδακτορικός τερματικός σταθμός επιστημονικής έρευνας.

 

Το 2012, η επιχείρηση και η κινεζική ακαδημία των επιστημών καθιέρωσαν από κοινού τη «κινεζική ακαδημία του συγκολλητικού υλικού κέντρου τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής υψηλής επίδοσης Yinghua Huitian επιστημών» για να χτίσουν από κοινού ένα παγκόσμιας ποιότητας συγκολλητικό κέντρο Ε&Α.

 

Τα νέα υλικά Huitian έχουν κερδίσει διαδοχικά τις βασικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας του εθνικού σχεδίου φανών, γνωστά εμπορικά σήματα της Κίνας, τιμές επένδυσης της Κίνας top 10 οι περισσότερες πολύτιμες, συγκολλητικό εμπορικό σήμα ικανοποίησης πελατών προϊόντων της Κίνας, κορυφή που οι Δέκα της Κίνας καινοτόμες επιχειρήσεις υλικών, κατοχυρώνουν τις πειραματικές επιχειρήσεις, και τις σειρές Α πολύτιμων τιμών όπως η τίμια μονάδα φορολογούμενων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση έχει δώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια yuan στις δωρεές στην κοινωνία, και έχει κερδίσει το «σημαντικό βραβείο συμβολής για την κινεζική φιλανθρωπία» δύο φορές σε μια σειρά.

 

 

Ιστορία

Το 1977, το συγκολλητικό ίδρυμα XiangFan ιδρύθηκε στην επαρχία Hubei.

Το 1992, ο κ. Zhangfeng διορίστηκε του διευθυντή ιδρύματος.

Το 1997, η πόλη XiangFan του1997 που το συγκολλητικό ίδρυμα ήταν ως κόλλα Hubei Huitian, η οποία άρχισε τη μετάβαση από ένα ερευνητικό κέντρο στις επιχειρήσεις μιας επιστήμης και τεχνολογίας.

Το 2003, λεπτή χημική Co. Guangzhou Huitian, το ΕΠΕ ιδρύθηκε

Το 2009, η νέα βάση παραγωγής μπήκε σε τη χρήση στην επαρχία Hubei.

Το 2010, η κόλλα Huitian απαριθμήθηκε στο χρηματιστήριο Shenzhen.

Το 2011, νέα υλική Co. Changzhou Huitian, το ΕΠΕ ιδρύθηκε.

Το 2013, νέα υλική Co. της Σαγκάη Huitian, το ΕΠΕ ιδρύθηκε

Το 2015, Huitian αναγνωρίστηκε ως εθνικό κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας από την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης, το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας, το υπουργείο Οικονομικών, τη γενική διοίκηση του τελωνείου και τη διοίκηση του Κράτους της φορολογίας.

Το 2016, η ομάδα Huitian είδρυσε μια επιχείρηση κοινοπραξίας των κινητήριων και κινητών αποθεμάτων εξοπλισμού νότου και του Βορρά, για την εφαρμογή ενός νέου τρόπου σε βάθος συνεργασίας με CRRC. Και τα έξι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ CRRC μεταπήδησαν στα προϊόντα Huitian, τελειώνοντας τη μονοπωλιακή ιστορία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Το 2017, η Co. Huitian Βιετνάμ Yueyou, ΕΠΕ καθιερώθηκε για να αρχίσει το δρόμο της υπερπόντιας επέκτασης.

Το 2019, υπερπόντια γραφεία οργάνωσης ομάδας Huitian στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες θέσεις για να επιταχύνει την υπερπόντια επέκτασή του.

Υπηρεσία
Μάρκα

Τα Multi-Brands θα είναι η βασική μας στρατηγική. Προωθούμε πάντα το εμπορικό σήμα "HUITIAN" στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, 3-5 υπο-σήματα θα εισέλθουν σε διαφορετικούς τομείς. Σχεδιάζουμε να κατασκευάσουμε το "HUITIAN" ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα. Εκτός αυτού, σε άλλες βιομηχανίες, θα υπάρχουν και άλλες κορυφαίες τοπικές μάρκες.

Η τεχνολογία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι οι βασικοί παράγοντες για τις μάρκες μας.

Βλέπουμε την ικανοποίηση των πελατών με την πρώτη προτεραιότητα.

Εντοπισμός

Η τοπική προσαρμογή είναι η στρατηγική μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει την αποθήκευση, την εξυπηρέτηση, την τεχνική υποστήριξη, τις μικρές παραγγελίες, την παραγωγή κλπ. Σε όλες τις σημαντικές αγορές, θα χρησιμοποιήσουμε τον εντοπισμό ως τελικό στόχο μας.

Για την επίτευξη του στόχου, προτιμούμε να χτίσουμε κοινοπραξίες με τοπικούς εταίρους σε κάθε αγορά. Έτσι, αν έχετε ενδιαφέρον, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ενημέρωση

Η πληροφορική είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιο μας. Κατασκευάζουμε υπηρεσίες διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, των μεταφορών, των συναλλαγών των παραγγελιών κλπ. Σχεδιάζεται μια APP και θα ενημερώνεται συνεχώς. Με βάση το Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας, ο στόχος μας είναι οι πελάτες να μπορούν να πάρουν ό, τι χρειάζονται με το χαμηλότερο κόστος.

Αντίδραση

Η γρήγορη αντίδραση δείχνει τη διαφορά μας με τους ανταγωνιστές μας. Από την αγορά στην Ε & Α, από το εργοστάσιο στο εργοτάξιο, από την Κίνα σε όλο τον κόσμο, η Γρήγορη Αντίδραση θα μας κάνει πιο άριστες από τους ανταγωνιστές μας. Βάσει διαφόρων κέντρων σε διαφορετικές χώρες, η υπηρεσία 24 ωρών θα είναι διαθέσιμη σε μερικά χρόνια.

Η ομάδα μας
Huitian Προωθήστε σθεναρά τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού οργανισμού

Στο κτίριο της ομάδας, υποστηρίζουμε μια ισχυρή ομάδα που στηρίζεται στη σοφία και τη δύναμή της για να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ενισχύουμε την υλοποίηση της δημιουργίας μιας επιχείρησης μάθησης, δημιουργούμε το κολέγιο μας και προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ικανότητα του προσωπικού.