Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: HUITIAN, WEETON
Αριθμός Υπαλλήλων: 1600~1800
Ετήσιες πωλήσεις: 580,000,000-620,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 1979
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Όραμα

Γίνετε ο προτιμημένος εμπειρογνώμονας για τους πελάτες στις κόλλες και τα νέα υλικά

Κλίση στην πρόληψη το παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο

 

Αποστολή

Η βιομηχανία εξυπηρετεί τη χώρα, ξεπληρώνει την κοινωνία

 

Τιμές

Πελάτης-κεντρικός, striver-προσανατολισμένος

Μακροπρόθεσμη σκληρή δουλειά και συνεχής μόνος-κριτική

 

Πολιτισμός

Ανταγωνισμός, ανταμοιβή, καινοτομία, ευγνωμοσύνη

 

Εισαγωγή

 

Το νέο υλικό Huitian είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, και την παραγωγή των κολλών και των νέων υλικών, με τον κώδικα 300041 αποθεμάτων.

 

Έχει τις βιομηχανικές βάσεις και τα κέντρα Ε&Α στη Σαγκάη, Guangdong, Jiangxi, και Hubei. Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001, την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO/TS16949, και τη διεθνή περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001.

 

Τα προϊόντα Huitian έχουν περάσει SGS, TUV, IATF, το JET, CQC, GL, JG, UL, το DIN, NSF, το FDA, LFGB, το API, και άλλες πιστοποιήσεις.

 

Ένας από τους κρίσιμους προμηθευτές των κολλών και των νέων υλικών κατά τις επικοινωνίες 5G της Κίνας, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τα νέα ενεργειακά οχήματα, τη μεταφορά ραγών, το photovoltaics, τη συσκευασία, την κατασκευή, και άλλες βιομηχανίες.

 

Το νέο υλικό Huitian ιδρύθηκε το 1977. Ο προκάτοχός του ήταν η πιό πρόωρη εσωτερική ερευνητική μονάδα που ασχολήθηκε με την έρευνα και την ανάπτυξη των κολλών. Είναι επίσης ιδιωτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που μετασχηματίστηκε από μια batch ερευνητικών κέντρων στη χώρα σύμφωνα με την απευθυνόμενη στην αγορά λειτουργία. Η επιχείρηση έχει μια βαθιά επαγγελματική και τεχνική συσσώρευση και έχει προσδιοριστεί ως επαρχιακός-ισόπεδη μεταδιδακτορική βιομηχανική βάση και national-level μεταδιδακτορικός τερματικός σταθμός επιστημονικής έρευνας.

 

Το 2012, Huitian και η κινεζική ακαδημία της οργάνωσης επιστημών από κοινού το «υψηλής απόδοσης συγκολλητικό υλικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής».

 

Το 2013, η ομάδα Huitian εγκαινιάζει μια νέα βάση και το κέντρο Ε&Α στην έδρα της Σαγκάη της για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιας ποιότητας κέντρο Ε&Α κολλών.

 

Το 2015, Huitian απονεμήθηκε το εθνικό κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας που αναγνωρίστηκε από κοινού από την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης, το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας, το υπουργείο Οικονομικών, τη γενική διοίκηση του τελωνείου, και τη γενική διοίκηση της φορολογίας.

 

Το 2017, η Co. Huitian Βιετνάμ Yueyou, ΕΠΕ καθιερώθηκε για να αρχίσει το δρόμο της υπερπόντιας επέκτασης.

 

Το 2019, τα υπερπόντια γραφεία οργάνωσης ομάδας Huitian στην Ευρώπη, την Αμερική, και τη Νοτιοανατολική Ασία για να επιταχύνει την υπερπόντια ανάπτυξη επιχείρησης του.

 

Το 2022, η νέα υλική Ιαπωνία Co. Huitian, ΕΠΕ ιδρύθηκε και η Co. Huitian Βιετνάμ Yueyou, ΕΠΕ άνοιξε ένα νέο γραφείο στο βόρειο μέρος.

 

Τα νέα υλικά Huitian έχουν κερδίσει διαδοχικά τις βασικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας του εθνικού σχεδίου φανών, γνωστά εμπορικά σήματα της Κίνας, τιμές επένδυσης της Κίνας top 10 οι περισσότερες πολύτιμες, συγκολλητικό εμπορικό σήμα ικανοποίησης πελατών προϊόντων της Κίνας, κορυφή που οι Δέκα της Κίνας καινοτόμες επιχειρήσεις υλικών, κατοχυρώνουν τις πειραματικές επιχειρήσεις, και τις σειρές Α πολύτιμων τιμών όπως η τίμια μονάδα φορολογούμενων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση έχει δώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια yuan στην κοινωνία και έχει κερδίσει το «σημαντικό βραβείο συμβολής για την κινεζική φιλανθρωπία» δύο φορές σε μια σειρά.

 

 

Ιστορία

Το 1977, το συγκολλητικό ίδρυμα Xiangfan ιδρύθηκε στην επαρχία Hubei.

Το 1979, LG-31, μια στεγανωτική ουσία για τις αυτοκινητικές μηχανές που αναπτύχθηκαν από Xiangfan Adhesive το ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας για Dongfeng, προωθήθηκαν και αντικατέστησαν επιτυχώς το ιαπωνικό αντίστοιχο.

Το 1992, ο κ. Zhangfeng διορίστηκε του διευθυντή ιδρυμάτων όταν είναι το ίδρυμα στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Το 1997, το συγκολλητικό ίδρυμα Xiangfan αναδομήθηκε ως νέα υλική Co. Hubei Huitian, ΕΠΕ, το οποίο άρχισε τη μετάβαση από ένα ερευνητικό κέντρο σε μια επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας.

Το 1999, η νέα Co. υλικών της Σαγκάη Huitian, ΕΠΕ καθιερώθηκε, ειδικεμένος στην έρευνα, την κατασκευή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία των φωτοβολταϊκών κολλών, που ολοκληρώνει το σχεδιάγραμμα του δέλτα ποταμών Yangtze.

Το 2003, η νέα υλική Co. Guangzhou Huitian, ΕΠΕ ιδρύθηκε, ειδικεμένος στην έρευνα, την κατασκευή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία των ηλεκτρονικών κολλών, που ολοκληρώνει το σχεδιάγραμμα του δέλτα ποταμών μαργαριταριών.

Το 2009, Huitian είχε μια νέα βάση παραγωγής που μπήκε σε τη χρήση στην πόλη Yichen, επαρχία Hubei.

Το 2010, η κόλλα Huitian απαριθμήθηκε στο χρηματιστήριο Shenzhen, κώδικας 300041 αποθεμάτων.

Το 2011, η νέα υλική Co. Changzhou Huitian, ΕΠΕ ιδρύθηκε, ολοκληρώνοντας το σχεδιάγραμμα της νέας φωτοβολταϊκής αλυσίδας βιομηχανίας υλικών.

Το 2012, Huitian και η κινεζική ακαδημία της οργάνωσης επιστημών από κοινού το «υψηλής απόδοσης συγκολλητικό υλικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής».

Το 2013, η ομάδα Huitian εγκαινιάζει μια νέα βάση και το κέντρο Ε&Α στην έδρα της Σαγκάη της για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιας ποιότητας κέντρο Ε&Α κολλών.

Το 2015, Huitian αναγνωρίστηκε ως εθνικό κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας από την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης, το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας, το υπουργείο Οικονομικών, τη γενική διοίκηση του τελωνείου, και τη διοίκηση του Κράτους της φορολογίας.

Το 2016, η ομάδα Huitian είδρυσε μια επιχείρηση κοινοπραξίας των κινητήριων και κινητών αποθεμάτων εξοπλισμού νότου και του Βορρά, για την εφαρμογή ενός νέου τρόπου σε βάθος συνεργασίας με CRRC. Και τα έξι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ CRRC μεταπήδησαν στα προϊόντα Huitian, τελειώνοντας τη μονοπωλιακή ιστορία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Το 2017, η Co. Huitian Βιετνάμ Yueyou, ΕΠΕ καθιερώθηκε για να αρχίσει το δρόμο της υπερπόντιας επέκτασης.

Το 2019, υπερπόντια γραφεία οργάνωσης ομάδας Huitian στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, και άλλες θέσεις για να επιταχύνει την υπερπόντια ανάπτυξη επιχείρησης του.

Το 2022, η νέα υλική Ιαπωνία Co. Huitian, ΕΠΕ ιδρύθηκε και η Co. Huitian Βιετνάμ Yueyou, ΕΠΕ άνοιξε ένα νέο γραφείο στο βόρειο μέρος.

Υπηρεσία

Εμπορικό σήμα

 

Τα πολυ-εμπορικά σήματα θα είναι η στρατηγική πυρήνων μας. Προωθούμε πάντα το εμπορικό σήμα «HUITIAN» στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, 3-5 υπο--εμπορικά σήματα θα εισαχθούν στους διαφορετικούς τομείς. Προγραμματίζουμε να χτίσουμε «HUITIAN» ως σφαιρικό εμπορικό σήμα. Εκτός αυτού, σε άλλες βιομηχανίες, θα υπάρξουν άλλα τοπ τοπικά εμπορικά σήματα.

 

Η τεχνολογία, η ποιότητα, και η υπηρεσία είναι οι παράγοντες κλειδί για τα εμπορικά σήματά μας.

Βάζουμε την ικανοποίηση των πελατών ως πρώτη προτεραιότητα.

 

Εντοπισμός

 

Ο εντοπισμός είναι η εμπορική στρατηγική μας. Περιλαμβάνει την αποθήκευση, την υπηρεσία, τη τεχνική υποστήριξη, τις μικρές διαταγές που ασχολούνται, την παραγωγή, κ.λπ. Στις πολύ σημαντικές αγορές, θα χρησιμοποιήσουμε τον εντοπισμό ως απώτερο στόχο μας.

 

Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, προτιμάμε να χτίσουμε τις συλλογικές επιχειρήσεις με τους τοπικούς συνεργάτες σε κάθε αγορά. Έτσι εάν έχετε το ενδιαφέρον, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Πληροφορικοποίηση

 

Η πληροφορικοποίηση είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιό μας. Χτίζουμε τις υπηρεσίες Διαδικτύου συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, της μεταφοράς, των διαταγών που ασχολούνται, κ.λπ. APP σχεδιάζεται και θα κρατηθεί ενημερωμένο. Με βάση τη μεγάλη ταχύτητα Διαδίκτυο, ο στόχος μας είναι ότι οι πελάτες θα μπορούσαν να πάρουν τι χρειάζονται με χαμηλότερο κόστος.

 

Αντίδραση

 

Η γρήγορη αντίδραση παρουσιάζει διαφορά μας από τους ανταγωνιστές. Από την αγορά στην Ε&Α, από το εργοστάσιο στην περιοχή, από την Κίνα σε όλο τον κόσμο, η γρήγορη αντίδραση θα μας καταστήσει άριστους από τους ανταγωνιστές μας. Με βάση διάφορα κέντρα στις διαφορετικές χώρες, η υπηρεσία 24 ωρών θα είναι διαθέσιμη σε μερικά έτη.

Η ομάδα μας

Το Huitian προωθεί σταθερά τη δημιουργία μιας μαθαίνοντας οργάνωσης

 

Στο χτίσιμο ομάδας, υποστηρίζουμε μια ισχυρή ομάδα που στηρίζεται στη φρόνηση και τη δύναμή της για να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ενισχύουμε την εφαρμογή μιας επιχειρηματικής δημιουργίας εκμάθησης, καθιερώνουμε το κολλέγιό μας, και προσπαθούμε να ενισχύσουμε τη δυνατότητα όλου του προσωπικού.

 

Κίνα Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0