Πιστοποιητικά
 • Κίνα Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: ISO45001
  Αριθμός: CQM20S20890R0M
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-06-15
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: QC080000
  Αριθμός: IECQ-H LCIE 21.0009
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-05-19
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: ISO9001
  Αριθμός: 00220Q25462R0M
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-10-27
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: ISO4001
  Αριθμός: 00220E33308R0M
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-10-27
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CNAS Laboratory
  Αριθμός: CNAS L14467
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-03-05
  Ημερομηνία λήξης:
QC Προφίλ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Προηγμένη γραμμή παραγωγής PU συγκολλητικών

Για να εξασφαλίσει τέλεια προϊόντα, Huitian προτιμά τις πιο προηγμένες εισαγόμενες γραμμές αυτόματης παραγωγής.

Στα τέλη του 2009, επενδύσαμε περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια για την εισαγωγή δύο γερμανικών γραμμών παραγωγής σιλικόνης. Αυτό βελτιώνει την παραγωγή του Huitian από παραδοσιακούς τύπους παρτίδων ώστε να είναι Στατικές μικτές αυτόματες γραμμές παραγωγής.

Στις αρχές του 2010, επενδύσαμε περίπου 17 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσουμε την πιο προηγμένη γραμμή παραγωγής PU sealant στην Κίνα, η οποία κάνει την παραγωγική μας ικανότητα να προσθέτει 5.000 τόνους.

Εν τω μεταξύ, δεν σταματήσαμε ποτέ να βελτιώνουμε τα QC και τα Ερευνητικά μας Εργαστήρια. Αγοράζουμε τον εξοπλισμό δοκιμής Carle, τον μετρητή διάθλασης Abbe, τον αναλυτή τάσης τάσης, τον αναλυτή υπέρυθρων, τον χρωματογραφικό αναλυτή, τον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, τον αέριο χρωματογράφο, τον ελεγκτή εφελκυσμού, τον περιστροφικό εξατμιστή κλπ.

100K καθαρό καθαρό ηλιακό πίσω φύλλο εργαστήριο παραγωγής

Το 2011, η Changzhou Huitian ηλιακή γραμμή κινηματογραφικών ταινιών παραγωγής ολοκλήρωσε και ξεκίνησε την παραγωγή, εισάγοντας το παγκόσμιο επίπεδο της σύνθεσης ακρίβειας επικάλυψης, μηχανήματα επεξεργασίας χύτευσης εξώθησης πολυμερούς υλικού, για να χτίσει την κινεζική μεγαλύτερη ηλιακή μπαταρία πίσω φύλλο R & D μεταποιητική βάση.

Η κορυφαία χιλιόνη πυρήνων στον κόσμο γραμμή παραγωγής-96 επίπεδη διπλή βίδα.

Στις αρχές του 2015 ολοκληρώθηκε μια γραμμή παραγωγής χιλιάδων τόνων και τέθηκε σε παραγωγή με επιτυχία για την παραγωγή συγκολλητικών τοίχων κουρτινών. Αυτή η γραμμή παραγωγής διέθετε τα σχεδιασμένα πρότυπα ποιότητας. Το δομικό συγκολλητικό τοίχωμα του Huitian έχει αποκτήσει την τεχνική ταυτοποίηση του CWAC (Κινεζική δομή μεταλλικών δομών αλουμινίου παραθύρων παραθύρων επιτροπής τοίχων). Είναι το σύμβολο που η Huitian συμμετέχει στο διαγωνισμό πλαστικής αγοράς πλαστικών τζαμιών υψηλής τεχνολογίας.

Κορυφαία τάξη χιλιάδων τόνων παγκοσμίως πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής PU συγκολλητικού

Το 2015, η τάξη της τάξης των χιλιάδων τόνων πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής PU χωρίς συγκολλητικές ουσίες για εύκαμπτες συσκευασίες και επεξεργασία νερού για την προστασία του περιβάλλοντος τέθηκε σε παραγωγή. Η γραμμή πληροί τις απαιτήσεις σχεδιασμού και τα προϊόντα υπερβαίνουν τα πρότυπα ποιότητας. Η εγκατάσταση αυτής της γραμμής παραγωγής είναι το κλειδί για τη μείωση της ρύπανσης της παραδοσιακής κόλλας συσκευασίας και εκτύπωσης στην ατμόσφαιρα και την αναστολή της βλάβης των ΠΟΕ. Η μαζική παραγωγή ανθεκτικής σε υψηλές θερμοκρασίες συγκολλητικής ουσίας χωρίς διαλύτες είναι ωφέλιμη για τη βελτίωση της ποιότητας της συσκευασίας και τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, δημιουργώντας έτσι μεγάλη κοινωνική και οικονομική αξία. Εν τω μεταξύ, Huitian έχει σπάσει τα τεχνικά εμπόδια στο έργο επεξεργασίας νερού προστασίας του περιβάλλοντος. Η σταθερή προμήθεια χύμα στους πελάτες VIP εξασφαλίζεται από τη νέα γραμμή παραγωγής και την ολοκλήρωση της δοκιμής απόδοσης από όλους τους κύριους πελάτες.