Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
απόσπασμα
Created with Pixso. Σπίτι > Προϊόντα >
Κόλλα συσκευασίας
>

Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B

Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B

Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B

Λεπτομέρειες προϊόντων:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Weeton
Πιστοποίηση: FDA 175.105
Αριθμό μοντέλου: 823A/828B
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής:
Κίνα
Μάρκα:
Weeton
Πιστοποίηση:
FDA 175.105
Αριθμό μοντέλου:
823A/828B
Application:
Flexible Packaging
Mixing Rate:
100:60 (mass ratio)
Solvent:
Ethyl Acetate(EA)
Color:
Colorless to Yellowish
Material:
Polyurethane
Shelf Life:
9 months
Πλήρης φωτισμός:
polyurethane laminating adhesive , polyurethane based adhesive
Πληροφορίες συναλλαγών
Ποσότητα παραγγελίας min:
600kg
Τιμή:
Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Α: 20KG/bucket Β: 20KG/bucket
Χρόνος παράδοσης:
15 ημέρες μετά από την κατάθεση
Όροι πληρωμής:
T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς:
2,000,000Kg/Month
Περιγραφή προϊόντων

 

 

Εισαγωγή του Weeton 823A/828B

 

WeetonTMΤο 823A/828B είναι μια κόλλα πολυουρεθάνης δύο συστατικών χωρίς διαλύτες για διάφορα φύλλα φιλμ/φιλμ, φιλμ/μεταλλωμένο φιλμ και φιλμ/φύλλο φύλλου, που χρησιμοποιείται ευρέως στη συσκευασία τροφίμων, φαρμάκων, χημικών καθημερινής χρήσης, βιομηχανικών συσκευασιών.Έχει χαμηλό ιξώδες, καλή διαβρεξιμότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής στο δοχείο, υψηλή αντοχή στο ξεφλούδισμα και υψηλή ταχύτητα πλαστικοποίησης (450m/min).

Η τυπική δομή που εφαρμόζεται είναι η εξής:

  • OPP (PET) / met.CPP
  • BOPP / συνεδρίασε.CPP (μετ. PET) / PE
  • OPP (PET) / CPP(PE)
  • Nylon / LLDPE (CPP)
  • PET (OPP) / PE (CPP)

+: Η μεμβράνη πρέπει να αποκτήσει την κατάλληλη επιφανειακή τάση με επεξεργασία κορώνας.

ΕΓΩ.Τυπικά Χαρακτηριστικά

Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B 0
* Ο λόγος μάζας αλλάζει από 100 :50 σε 100 : 60 ανάλογα με την υγρασία και τις μεμβράνες.

II.Οδηγίες χρήσης

1.Αναλογία ανάμειξης:Ο τυπικός λόγος μάζας 823A:828B είναι 100:60.Προσαρμόστε την αναλογία σύμφωνα με τις ιδιότητες του προϊόντος, τα μελάνια εκτύπωσης, τις πρώτες ύλες, τις συνθήκες παραγωγής.

2.Επένδυση:Το 823A/828B εφαρμόζεται σε ειδικά μηχανήματα πλαστικοποίησης με σύστημα εφαρμογής πολλαπλών κυλίνδρων.

3.Βάρος επίστρωσης:Ανάλογα με τον συνδυασμό μεμβράνης ή φύλλου και την τελική χρήση του πολυστρωματικού υλικού, το βάρος της κόλλας μπορεί να κυμαίνεται από 0,9–2,5 g/m² (στεγνό).Για τα τυπωμένα laminates το βάρος πρέπει να ρυθμιστεί ανάλογα.

4.Δοσολογία:Η κόλλα προστίθεται συνεχώς στο κενό του σταθμού εφαρμογής με μονάδα δοσομέτρησης και ανάμειξης δύο συστατικών.Η ποσότητα της κόλλας στο κενό πρέπει να διατηρείται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

5.Ζωή σε γλάστρα:Η διάρκεια ζωής του μικτού 823A/828B στους 40°C είναι 40 λεπτά.Το ιξώδες της ανάμιξης 823Α/828Β στους 40°C σε σχέση με το χρόνο φαίνεται στο σχήμα 1.

6.Συνθήκες πλαστικοποίησης:Ο ακριβής έλεγχος τάνυσης του ιστού σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο πρόγραμμα περιέλιξης αποφεύγει τις αποκολλήσεις καθώς και τα τηλεσκοπικά φαινόμενα και τα κυρτώματα.

7.Καθάρισμα:Σε περίπτωση διακοπής της μηχανής (για περισσότερα από 30 λεπτά) η μονάδα επίστρωσης πρέπει να καθαριστεί με διαλύτες/μείγμα πλαστικοποιητή και η δοσομετρική μονάδα 2 συστατικών πρέπει να πλυθεί.Η ίδια διαδικασία καθαρισμού πρέπει να ακολουθηθεί στο τέλος της διαδρομής.

8.Ωρίμανση:Τα ελάσματα μπορούν να ξανατυλιχθούν και να σχιστούν μετά από 1-2 ημέρες στους 35-45°C.Η κατασκευή τρίπλεξ ελασμάτων είναι δυνατή 2 ώρες μετά την παραγωγή duplex.Η πλήρης σκλήρυνση θα επιτευχθεί μετά από 24 ώρες στους 25-45°C ή 3-5 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου

 

III.Τυπικές παράμετροι χρήσης

Θερμοκρασία

Βαρέλι αποθήκευσης: 823A: 40-45°C

828Β: 35-40°C

Εύκαμπτος σωλήνας μεταφοράς: 40°C

Δοσομετρικός κύλινδρος: 37-40°C

Ρολό επικάλυψης: 45-50°C

Διάρκεια ζωής στο δοχείο: πάνω από 30 λεπτά (μεικτό)

Βάρος επίστρωσης: 0,9-2,5 g/m2

Θερμοκρασία επικάλυψης: 40–55°C

Ταχύτητα επίστρωσης: 100-450m/min

 

 

IV.Πιστοποίηση προϊόντος

823A/828B συμμορφώνεται με το FDA175.105 και το GB9685–2008

V.Αποθήκευση/Μεταφορά

1.Αποθήκευση:Τα 823A/828B έχουν διάρκεια αποθήκευσης 9 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου όταν αποθηκεύονται στα αρχικά κλειστά δοχεία.Τα ανοιγμένα δοχεία πρέπει να κλείσουν αμέσως και το υλικό θα πρέπει να καταναλωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2.Μεταφορά:Μπορείτε να λάβετε λεπτομέρειες από τα αντίστοιχα δελτία δεδομένων ασφαλείας.

VI.Προδιαγραφές συσκευασίας

HT 823A: 20kg/κουβά

HT 828B:20kg/κουβά

VII.Σημειώσεις

Όταν χρησιμοποιείτε HT 823A και HT 828B, πρέπει να εγκατασταθεί μια αποδοτική κουκούλα εξάτμισης στη μονάδα επίστρωσης για λόγους ασφαλείας.Η απόδοση των καυσαερίων πρέπει να ελέγχεται πριν από την παραγωγή με ανάλυση αερίων για συγκέντρωση ισοκυανικού στον αέρα.Οι κανονισμοί ασφαλείας όσον αφορά το χειρισμό των ισοκυανικών αλάτων πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με την οδηγία που εκδίδεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Ισοκυανικών ενώσεων.Ανατρέξτε επίσης στις τοπικές οδηγίες ασφαλείας καθώς και στο δελτίο δεδομένων ασφαλείας μας και επικοινωνήστε με την Huitian για αναλυτική υποστήριξη.

VIII.Αλλες πληροφορίες

Τα πρόσθετα φιλμ-ιδιαίτερα οι τύποι και η περιεκτικότητα του παράγοντα ολίσθησης, το πάχος του φιλμ, τα συσκευασμένα προϊόντα, τα μελάνια εκτύπωσης, η προεπεξεργασία και η επίστρωση μεμβράνης έχουν σημαντική σημασία για την τελική χρήση των ελασμάτων και μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες απόδοσης είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Τα ελασματοποιημένα φιλμ υψηλής ολίσθησης, οι μεμβράνες EVA, οι μεμβράνες CPA και οι μεμβράνες πολυαιθυλενίου με λευκή χρωστική φέρουν τον κίνδυνο μετανάστευσης μονομερών MDI.Αυτό μπορεί να προκαλέσει αρνητικές επιδράσεις στο υλικό πλήρωσης και μπορεί να οδηγήσει σε αντισφραγιστικά αποτελέσματα.Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητες πρακτικές δοκιμές πλαστικοποίησης καθώς και σωστοί έλεγχοι στα ελάσματα πριν ξεκινήσετε την παραγωγή πλήρους κλίμακας.

Δήλωση

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν, ιδιαίτερα οι συστάσεις για τη χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων μας, βασίζονται στη γνώση και την εμπειρία μας.Λόγω των διαφορετικών υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς και των διαφορετικών συνθηκών εργασίας πέρα ​​από τον έλεγχό μας, συνιστούμε αυστηρά τη διεξαγωγή εντατικών δοκιμών για να ελέγξετε την καταλληλότητα των προϊόντων μας σε σχέση με τις απαιτούμενες διαδικασίες και εφαρμογές.Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη σχετικά με τις παραπάνω πληροφορίες ή σχετικά με οποιαδήποτε προφορική σύσταση, εκτός από τις περιπτώσεις όπου ευθυνόμαστε για βαριά αμέλεια ή ψευδή πρόθεση.

 

 

Εισαγωγή του Huitian

Η Huitian, η οποία ιδρύθηκε το 1977, είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κόλλων στην Κίνα.Υπάρχουν συνολικά τέσσερις βάσεις παραγωγής, που παρέχουν κόλλες υψηλής απόδοσης για διαφορετικές βιομηχανίες.

Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B 1
Η Huitian διαθέτει δύο πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής και η χωρητικότητα είναι 24.000 τόνοι/έτος μόνο για εύκαμπτες κόλλες συσκευασίας.

Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B 2

Τα προϊόντα της Huitian έτυχαν καλής υποδοχής από εγχώριους και διεθνείς τελικούς χρήστες.
Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B 3

Εκτός από τις εύκαμπτες κόλλες συσκευασίας, η Huitian παρέχει επίσης πολλά άλλα είδη προϊόντων για διαφορετικές βιομηχανίες, μεταφορές, ηλεκτρονικά, φωτοβαλταϊκά κ.λπ..
Weeton 823A/εύκαμπτο συσκευάζοντας χαμηλό Ποε χαμηλό COF κολλών πολυουρεθάνιου 828B 4
Η Huitian είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και ικανοποιεί την ανάγκη σας για κόλλες!

Created with Pixso.
Κατεβάστε Created with Pixso.