Ελάτε σε Huitian έρχεται σε Wuhan

February 20, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ελάτε σε Huitian έρχεται σε Wuhan

Στην αρχή του νέου έτους, ένας πόλεμος ιών ήταν ξέσπησε σε Wuhan, Κίνα. Η όλη Κίνα ξόδεψε πολλούς χρήματα, υλικούς πόρους και εργατικό δυναμικό για να σταματήσει τη διάδοση του ιού. Καθώς ο χρόνος πηγαίνει σοι περισσότερες από τις πόλεις ήδη πίσω στην κανονική κατάσταση και αρχισμένος να επιστρέφει στην εργασία.

Σε αυτήν την μάχη αντίστασης, ως μεγαλύτερο κατασκευαστή της Κίνας στον τομέα της κόλλας, η νέα υλική Co. Huitian, ΕΠΕ που στέκονται πάντα στον πρώτο και εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις του και αφιερώθηκαν ενεργά στην κατασκευή των νοσοκομείων στην επιδημική περιοχή, που κατασκευάζει την κόλλα δομικών κατασκευών μας έλαμψε τόσο ίδιος όσο ο όλοι γιατρός και οι νοσοκόμες τι έχει κάνει για εκείνους τους ασθενείς σε αυτήν την μάχη. Επιπλέον, ο κ. Zhang feng, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, είχε επίσης τις συνεισφορές για να εκφράσει την καρδιά του.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι αυτού που έχετε κάνει, και πιστεύουμε ότι με τον καθέναν οι προσπάθειες, wuhan θα επιζήσουν σίγουρα και ισχυρό στο μέλλον Huitian θα πάρει καλύτερο και καλύτερο. Η Κίνα θα είναι ισχυρότερη και ισχυρότερη.