Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
απόσπασμα
Created with Pixso. Σπίτι >
Ειδήσεις
>

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου [Αποδοτικός, επαγγελματικός, η ποιότητα κερδίζει το photovoltaics] υψηλής ενέργειας ντεμπούτα υλικών Huitian νέα στη φωτοβολταϊκή έκθεση της Σαγκάη SNEC!

ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

[Αποδοτικός, επαγγελματικός, η ποιότητα κερδίζει το photovoltaics] υψηλής ενέργειας ντεμπούτα υλικών Huitian νέα στη φωτοβολταϊκή έκθεση της Σαγκάη SNEC!

2021-06-15

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου [Αποδοτικός, επαγγελματικός, η ποιότητα κερδίζει το photovoltaics] υψηλής ενέργειας ντεμπούτα υλικών Huitian νέα στη φωτοβολταϊκή έκθεση της Σαγκάη SNEC!

Από τις 3 Ιουνίου ως τις 5 Ιουνίου 2021, η ενεργειακές διάσκεψη και έκθεση SNEC η 15η διεθνής ηλιακή φωτοβολταϊκή και έξυπνη πραγματοποιήθηκαν grandly στη Σαγκάη. Τα νέα υλικά Huitian έκαναν μια σημαντική εμφάνιση στην έκθεση και κράτησαν επιτόπιο «αποδοτικό, επαγγελματικός, την ποιότητα, και τη φωτοβολταϊκή «τελετή υπογραφής διασκέψεων έναρξης νέων προϊόντων στρατηγικής και.

 

01. Απελευθέρωση νέων προϊόντων

 

Στο πρωί της 3ης Ιουνίου, τα νέα υλικά Huitian κράτησαν «τον αποδοτικό, επαγγελματικός και η ποιότητα κερδίζει φωτοβολταϊκό» - η διάσκεψη έναρξης νέων προϊόντων και η στρατηγική τελετή υπογραφής συνεργασίας στη διεθνή ηλιακή φωτοβολταϊκή έκθεση 15ου SNEC, νέα υλικά Huitian διευθυντής Zhang Zhangfeng, Πρόεδρος Leng Jinzhou του κέντρου λειτουργίας Huitian, Shi Xuelin, Πρόεδρος Huitian φωτοβολταϊκό BG, και δωδεκάδες των συνεργατών βιομηχανίας πυρήνων παρευρέθηκαν στη σκηνή για να βεβαιώσουν τη στιγμή της δόξας.

 

02. Στρατηγική υπογραφή

 

Μετά από τη συνέντευξη τύπου, Zhang Feng, έναν αντιπρόσωπο του συνεδρίου των εθνικών ανθρώπων και τον πρόεδρο των νέων υλικών Huitian, και Chi Zou, ο αντιπρόεδρος των υπηρεσιών ηλιακής ενέργειας σε TÜV Ρηνανία μεγαλύτερη Κίνα, υπέγραψε μια επιτόπια σύμβαση για στρατηγική συνεργασία. Τα νέα υλικά και TÜV Ρηνανία Huitian από τη Γερμανία βοήθησαν στη σφαιρικές φωτοβολταϊκές μεταρρύθμιση και την καινοτομία υλικού συσκευασίας!

 

03. Συνεργασία και ανταλλαγή

 

Σε αυτήν την έκθεση, τα νέα υλικά Huitian που παρουσιάστηκαν «το διαφανές πίσω φύλλο Huitian», «ταινία υψηλός-αξιοπιστίας PVDF Huitian ανεξάρτητη», «υψηλής απόδοσης σιλικόνη για τις ηλιακές ενότητες», «υψηλό θερμικό αγώγιμο Potting Huitian συγκολλητικό», «φωτοβολταϊκά αντίστροφα ισχυρά προϊόντα όπως «potting αυτεπαγωγής αναστροφέων η κόλλα» εκτέθηκαν στην περιοχή, προσελκύοντας έναν μεγάλο αριθμό πελατών και επισκεπτών που σταματούν και που συμβουλεύονται. Σε αυτήν την έκθεση, τα νέα υλικά Huitian έχουν τις επαγγελματικότερες τεχνικές και ομάδες Ε&Α για να απαντήσουν στις ερωτήσεις επίτόπου, να επικοινωνήσουν ενεργά με τους πελάτες βιομηχανίας, και να παρέχουν τις πλήρεις και αξιόπιστες λύσεις εφαρμογής προϊόντων.

 

Να παράσχει τα πιό αξιόπιστα και αποδοτικά υλικά για τη φωτοβολταϊκή βιομηχανία είναι ο αδιάλειπτος στόχος των νέων υλικών Huitian.

 

Τα νέα υλικά Huitian θα εκμεταλλευθούν την ευκαιρία των ενάρξεων νέων προϊόντων και της στρατηγικής συνεργασίας σε αυτήν την έκθεση για να συνεχίσουν να παρέχουν στους πελάτες τα αξιόπιστα και αποδοτικά υλικά, να συνεχίζουν να βελτιώνουν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες, και να προωθούν την ανάπτυξη της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας για να επιτύχουν μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση, και βοηθούν το μόλυβδο photovoltaics της Κίνας ο κόσμος!