Τα νέα υλικά Huitian παρευρέθηκαν επισήμως στις 24α κόλλες της Κίνας και το ετήσιο συνέδριο βιομηχανίας κολλητικών ταινιών

October 21, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα νέα υλικά Huitian παρευρέθηκαν επισήμως στις 24α κόλλες της Κίνας και το ετήσιο συνέδριο βιομηχανίας κολλητικών ταινιών

Τα νέα υλικά Huitian παρευρέθηκαν επισήμως στις 24α κόλλες της Κίνας και το ετήσιο συνέδριο βιομηχανίας κολλητικών ταινιών

Πρέπει «να επωφεληθούμε της στρατηγικής ευκαιρίας του «διπλού κύκλου» και να ωθήσουμε την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της βιομηχανίας.»

Οι 24α κόλλες της Κίνας και το ετήσιο συνέδριο βιομηχανίας κολλητικών ταινιών έγιναν από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο της Σαγκάη Zhonggeng Julong. Η διάσκεψη προσέλκυσε περισσότερους από 910 αντιπροσώπους των κατασκευαστών, των εμπειρογνωμόνων και των μελετητών από τη συγκολλητική βιομηχανία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Σαν κύρια επιχείρηση στη συγκολλητική βιομηχανία και έναν συνεργάτη διαμαντιών αυτής της ετήσια συνάντησης, τα νέα υλικά Huitian συμμετείχαν σε περίπτωση.

 

Zhang Feng: Η κατάσταση ανάπτυξης που αντιμετωπίζουμε το 2021 είναι πολύ αυστηρή. Ο εμπορικός πόλεμος sino-ΗΠΑ, οι περιβαλλοντικές θύελλες, οι ανεβάζοντας στα ύψη τιμές πρώτης ύλης, και οι περιορισμοί δύναμης και παραγωγής έχουν φέρει πάρα πολλή αβεβαιότητα. Η χώρα έχει εισαγάγει τις διάφορες πολιτικές, οι οποίες είναι πραγματικά σημαντικότερες. Η πραγματική οικονομία συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την προηγμένη κατασκευή.

 

Αυτό θα προωθήσει τους διάφορους συμφέροντες πόρους στο κοπάδι στη συγκολλητική βιομηχανία μας. Αυτό θα παράσχει περισσότερες εγγυήσεις για την ανάπτυξη και να αναβαθμίσει της συγκολλητικής βιομηχανίας της Κίνας. Οι συνάδελφοι στη συγκολλητική βιομηχανία πρέπει να ανοίξουν, να μοιραστούν, και να συνεργαστούν ειλικρινά, να επωφεληθούν των σπάνιων ευκαιριών, και να ενισχύσουν συνεχώς τα στοιχεία κλειδί όπως η τεχνολογική καινοτομία, η διοικητική καινοτομία, και η ανάπτυξη ταλέντου. Μέσω της οριζόντιας επέκτασης και του υγιούς ανταγωνισμού, μπορούμε αληθινά να επιτύχουμε «τον ανταγωνισμό και τη συνεργασία», ώστε να πραγματοποιηθούν η υψηλής ποιότητας ανάπτυξη των επιχειρήσεων και να διευρυνθούν τα οφέλη και η αξία των επιχειρήσεων, να επιταχύνουν τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της εθνικής συγκολλητικής βιομηχανίας, να προωθήσει το μετασχηματισμό και να αναβαθμίσουμε της βιομηχανίας, και την εργασία από κοινού. Δημιουργήστε μια κοινότητα για την ανάπτυξη της συγκολλητικής βιομηχανίας.

 

Υπο--τόπος συναντήσεως της κόλλας: να εξερευνήσει, να επικοινωνήσει και να προαγάγει από κοινού


Η διάσκεψη έχει 1 κύριο τόπο συναντήσεως και 4 τόπους συναντήσεως κλάδων. Η διάσκεψη κάλυψε τα θέματα όπως οι τάσεις ανάπτυξης βιομηχανίας, η συγκολλητική τεχνολογία, η συγκολλητική εφαρμογή και η έρευνα, ο ανεφοδιασμός πρώτης ύλης, οι pressure-sensitive κόλλες και τα προϊόντα. Τα νέα υλικά Huitian με τον τίτλο η «συγκολλητική ειδική σύνοδος για την προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευασία και τη συνέλευση» και υποστηρίχτηκαν από Huitian το ερευνητικό κέντρο Dean που ο Δρ Zhang Liwei εχρησίμευσε ως ο μεσολαβητής να συζητήσει την κατεύθυνση ανάπτυξης της συγκολλητικής βιομηχανίας και να προωθήσει τις ανταλλαγές βιομηχανίας.

 

Σε αυτήν την ετήσια συνάντηση, τα νέα υλικά Huitian έχουν συνολικά 4 ανώτερους συγκολλητικούς εμπειρογνώμονες Ε&Α και εφαρμογής που δίνουν τις κεντρικές ομιλίες, που καλύπτουν τις λύσεις προϊόντων για την ηλεκτρονική επικοινωνίας, νέα ενεργειακά οχήματα, τρία αντι-χρώματα, τα θερμικά προϊόντα και άλλες βιομηχανίες.

 

Εργασία για να δημιουργήσει μαζί το μέλλον

 

Φέτος, επηρεασθείς από τους πολλαπλάσιους παράγοντες όπως οι επαναλαμβανόμενες ξένες επιδημίες, τα εμπορικά sino-ΗΠΑ frictions, διπλός έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας, και περιορισμοί δύναμης και παραγωγής, οι τιμές των προς τα πάνω πρώτων υλών έχουν αυξηθεί αισθητά, και η διαχείριση των συγκολλητικών επιχειρήσεων είναι γενικά υπό πίεση. Αυτή η διάσκεψη εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη και συζητά τη παρούσα κατάσταση. Νέες τεχνολογίες, νέες τάσεις και νέες ευκαιρίες στις κόλλες της Κίνας και βιομηχανία κολλητικών ταινιών κάτω από τη νέα κατάσταση. Το Huitian αποκρίνεται ενεργά στην εθνική στρατηγική της ουδετερότητας άνθρακα και να οξύνει άνθρακα. Μέσω του σχεδιαγράμματος προόδου και της βαθιάς ανασκαφής του νέου ενεργειακού photovoltaics, των νέων ενεργειακών οχημάτων, ηλεκτρονικής επικοινωνίας, και σημαντικών διαδρομών μεταφορών, θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και θα επιτύχει την αύξηση ενάντια στην τάση. Αυτή η διάσκεψη απελευθέρωσε τις καινοτόμες λύσεις προϊόντων βιομηχανίας για να προωθήσει το μετασχηματισμό και να αναβαθμίσει της συγκολλητικής βιομηχανίας και να προωθήσει την κοινή ανάπτυξη της βιομηχανίας!