Η δύναμη της ιδιαίτερα ενοποιημένης ιδεολογικής αιτίας οργάνωσης ένα ισχυρό έθνος και μια ισχυρή επιχείρηση

March 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η δύναμη της ιδιαίτερα ενοποιημένης ιδεολογικής αιτίας οργάνωσης ένα ισχυρό έθνος και μια ισχυρή επιχείρηση

Από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου, το 17ο χρυσό στρατόπεδο κατάρτισης αετών της ομάδας Huitian το 2020 κρατήθηκε επιτυχώς. Η ομάδα Huitian πρόεδρος Zhang Feng και 88 διευθυντές πυρήνων των πέντε βάσεων σύλλεξε στους επαναστατικούς Άγιους Τόπους Gutian, Fujian για να μάθει το πνεύμα Gutian, να ενοποιήσει τη σκέψη και την κατανόηση, να ενισχύσει την οργανωτική δύναμη, και το σχέδιο για το φωτεινό μέλλον.

Στο απόγευμα της 30ής Νοεμβρίου, σε έναν σταθερό όρκο, το χρυσό στρατόπεδο κατάρτισης αετών ομάδας Huitian που ανοίγουν επίσημα το 2020.

Μια οργάνωση πρέπει να έχει μια ψυχή. Πριν από 91 χρόνια, ο πρόεδρος Mao και ο κινεζικός κόκκινος στρατός διαμόρφωσαν την ψυχή του στρατού μέσω της διάσκεψης Gutian, διαμόρφωσαν μια ισχυρές οργάνωση και μια συνοχή, και βάδισαν προς τη νίκη της επανάστασης. Σήμερα, η ομάδα Huitian που μαζεύεται σε Gutian πρόκειται να οπλιστεί με μια ενοποιημένη σωστή σκέψη, και να προωθήσει την ανάπτυξη βαρελακιών Huitian με τις σωστές τιμές και μια υψηλή αίσθηση της αποστολής.

Την 1η Δεκεμβρίου, Xinghuo άρχισε ένα στρατόπεδο κατάρτισης σε Gutian. Η ομάδα Huitian πήγε στην πρώην περιοχή της διάσκεψης Gutian και αισθάνθηκε το πνεύμα της διάσκεψης Gutian ακουσμένη Gutian η κατηγορία κόμματος, έμαθε την ιστορική σημασία της επανάστασης Gutian, και παρουσίασε ένα στεφάνι στον πρόεδρο Mao και πλήρωσε το φόρο στους μεγάλους επαναστατικούς μάρτυρες που κίνησαν θαρραλέα μπροστινός και εξερευνημένος.

Από τις 2 ως τις 3 Δεκεμβρίου, το στρατόπεδο κατάρτισης εισήγαγε ένα κλειστό στρατόπεδο κατάρτισης, να συνοψίσει την εμπειρία, εκμάθηση των μεθόδων, και προγραμματισμός για το μέλλον. Σε βάθος ανάλυση των χαρακτηριστικών περιπτώσεων, από την πρακτική στην πρακτική, που συνοψίζει την εμπειρία, μόνος-κριτική, και που μοιράζεται την πραγματική εμπειρία αγώνα η σε βάθος χρήση των εργαλείων και των μεθόδων Huawei στο στρατηγικό προγραμματισμό κάθε ακολουθίας, από το επιχειρησιακό σχέδιο στην επιλογή πελατών στον προσδιορισμό θέσης αξίας, και η σε βάθος χρήση των στρατηγικών εργαλείων διαχείρισης Huawei και των μεθόδων, Dao και Shu, αντιμετωπίζουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις άμεσα.

Συγχρόνως, οι εμπειρογνώμονες στρατηγικής Huawei κλήθηκαν για να έρθουν στη διάλεξη να σχολιάσουν, και να ερμηνεύσουν πλήρως τη «πελάτης-κεντρική και στόχος-προσανατολισμένη στρατηγική διαχείριση» γύρω από το στρατηγικό προγραμματισμό, να βελτιώσουν το επίπεδο προγραμματισμού, και να σχεδιάσουν το μέλλον.

Στο απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου, η τελετή κλεισίματος του δέκατου έβδομου χρυσού στρατόπεδου κατάρτισης αετών της ομάδας Huitian διοργανώθηκε grandly.

Οι σημαντικοί εκπαιδευόμενοι αυτού του στρατόπεδου κατάρτισης και οι δρομέας-επάνω ομάδες πρωτοπόρων και απονεμήθηκαν. Ο πρόεδρος παρέδωσε μια σημαντική ομιλία. Το νικηφορόρο τμήμα έκανε την υπόσχεση των αποφασιστικών στόχων και του καθορισμένου πανιού στη δόξα!

2020 χρυσό στρατόπεδο κατάρτισης αετών ομάδας Huitian τελικό επιτυχώς!