Στους φίλους μου στην Ινδία

February 21, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στους φίλους μου στην Ινδία

 

 

Σε Feb.10th. το 2020, νέα υλική Co. της Σαγκάη HUITIAN, ΕΠΕ άρχισε να παράγει. Κάτω από την κλήση της ομάδας, το εργοστάσιό μας τελείωσε την παραγωγή υψηλού - παραγωγή σιλικόνης ποιοτικής 150T PV ενότητας κάθε μέρα, και συντόνισε ενεργά τα προβλήματα μεταφορών που προκλήθηκαν από το νέο coronavirus, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερή παραγωγή των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Αυτή τη στιγμή, η ινδική αγορά έχει μια περιεκτική και σταθερή παράδοση, τους πελάτες όπως WAAREE, το VIKRAM, TATA, GOLDI, RENEWSYS και άλλα, που μοιράζονται για 35% της ηλιακής ινδικής αγοράς.
Κυρίως για τη Οικοδομική Βιομηχανία μας: τοίχος κουρτινών, γυαλί, πόρτες και παράθυρα. Για την ηλεκτρονική βιομηχανία: δύναμη, που οδηγείται, LCD, οικιακή συσκευή, ιατρικοί καταναλωτές, επίδειξη, ΑΜ, αυτοκίνητο. Και με τη Οικοδομική Βιομηχανία AIS, συνεργασία βιομηχανίας ηλεκτρονικής SEM, θα ανοίξουμε μια καινούργια αγορά το 2020.
Εάν χρειάζεστε ηλιακό, ηλεκτρονικός, την κατασκευή και τα αυτοκινητικά προϊόντα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και αναμείνετε με ενδιαφέρον τη συνεδρίασή μας στο γραφείο Gurgaon μας.

 

 

Lucas Chen

Oversea Διευθυντής επιχείρησης

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το chenxingxiang@huitian.net.cn

Wehcat: 15555481906

Νέα υλική Co. της Σαγκάη Huitian, ΕΠΕ

Προσθέστε: No.251 Wenji Rd, Songjiang της Σαγκάη, Κίνα

το www.huitian.net.cn