Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
απόσπασμα
Created with Pixso. Σπίτι > Προϊόντα >
Κόλλα συσκευασίας
>

Εύκαμπτο συσκευάζοντας Al 720 - συγκολλητική κόλλα πολυουρεθάνιου δύο τμημάτων φύλλων αλουμινίου

Εύκαμπτο συσκευάζοντας Al 720 - συγκολλητική κόλλα πολυουρεθάνιου δύο τμημάτων φύλλων αλουμινίου

Εύκαμπτο συσκευάζοντας Al 720 - συγκολλητική κόλλα πολυουρεθάνιου δύο τμημάτων φύλλων αλουμινίου

Λεπτομέρειες προϊόντων:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Weeton
Πιστοποίηση: FDA 175.105
Αριθμό μοντέλου: 720
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Τόπος καταγωγής:
Κίνα
Μάρκα:
Weeton
Πιστοποίηση:
FDA 175.105
Αριθμό μοντέλου:
720
εφαρμογή:
Εύκαμπτη συσκευασία
Ποσοστό μίξης:
20:3 (μαζική αναλογία)
Διαλύτης:
Αιθυλικό οξικό άλας (EA)
Χρώμα:
άχρωμος σε κιτρινωπό
Υλικό:
πολυουρεθάνιο
Πλήρης φωτισμός:
polyurethane laminating adhesive , flexible polyurethane adhesive
Πληροφορίες συναλλαγών
Ποσότητα παραγγελίας min:
200 kg
Τιμή:
Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:
Α: 20KG/bucket Β: 4KG/bucket
Χρόνος παράδοσης:
15 ημέρες μετά από την κατάθεση
Όροι πληρωμής:
T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς:
2,000,000Kg/Month
Περιγραφή προϊόντων

Εισαγωγή 720

Το WeetonTM 720 είναι μια δύο-συστατικό PU κόλλα για τη διάφορη ταινία/την ταινία και τα φύλλα πλαστικού ταινιών/φύλλων αλουμινίου. Το προϊόν έχει το υψηλό αρχικό καρφί, υψηλή δύναμη δεσμών, καλή διαφάνεια, και μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει το φαινόμενο σηράγγων.

 

 • Ιδιότητες
Όνομα προϊόντων720 Α720 Β
Συστατικό- OH- NCO
Μίξη της αναλογίας20:3.5 (μαζική αναλογία)
Στερεό περιεχόμενο72±2%75±2%
Ιξώδες4500±500mPa.s2000±1000mPa.s
ΔιαλύτηςΑιθυλικό οξικό άλαςΑιθυλικό οξικό άλας
Σημείο ανάφλεξης-4°C-4°C
ΧρώμαΚιτρινωπόςΆχρωμος σε κιτρινωπό
 
 • Κατευθύνσεις για τη χρήση
 • Διάλυση: Ο κατάλληλος διαλύτης είναι αιθυλικό οξικό άλας, ακετόνη και MEK υπό τον όρο ότι η περιεκτικότητα σε νερό δεν υπερβαίνει 300 PPM. Μην χρησιμοποιήστε τον αρωματικό ή οινοπνευματώδη διαλύτη.
 • Προετοιμασία του συγκολλητικού μίγματος: Μετά από να έχε προσθέσει τη σωστή ποσότητα διαλύτη σε 720A και να έχε επιτύχει το απαραίτητο στερεό περιεχόμενο, ανακατώστε 720B στο μίγμα 720A/solvent.
 • Κατάλογος διάλυσης:
720A720BΔιαλύτηςΣτερεό περιεχόμενοΙξώδες
20KG3.5KG14.3KG45%20-24s
20KG3.5KG19.1KG40%16-19s
20KG3.5KG25.0KG35%13-16s
20KG3.5KG33.3KG30%11-15s
 

* Το ιξώδες είναι βασισμένο στο μέσο ιξώδες του φλυτζανιού 3# Zahn (25°C)

 • Ζωή δοχείων: Η έτοιμη για χρήση κόλλα στα σφραγισμένα εμπορευματοκιβώτια έχει έναν χρόνο απασχόλησης περίπου 8 ωρών. Η κόλλα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 4 ώρες laminator. Διαφορετικά, η κόλλα πρέπει να εγκαταλειφθεί, ή μπορεί να οδηγήσει στην ασταθή τοποθετημένη σε στρώματα ταινία.

Τροπική ζωή δοχείων περιοχής (θερμοκρασία >28°C + υγρασία >60%): Η έτοιμη για χρήση κόλλα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 2 ώρες.

 • Επένδυση: 720 είναι κατάλληλα για την ξηρά ελασματοποίηση με τον ομαλό κύλινδρο ή gravure τον κύλινδρο. Πριν από τη μαζική παραγωγή, οι επαναλαμβανόμενες δοκιμές πρέπει να πραγματοποιηθούν για να καθορίσουν τον κύλινδρο συναρμολογήσεων.
 • Βάρος επιστρώματος: Ανάλογα με το συνδυασμό ταινιών ή φύλλων αλουμινίου και την τελική χρήση των φύλλων πλαστικού, το συγκολλητικό βάρος μπορεί να κυμανθεί από 2.5-4.0g/m2 (ξηρό). Για τα τυπωμένα φύλλα πλαστικού το βάρος πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως, πρέπει να είναι approx.0.5-2g υψηλότερο απ'ό, τι για τις ατύπωτες ταινίες.
 • Ξήρανση: Laminator πρέπει να έχει τον καλό όγκο αέρα, τη ταχύτητα ανέμου, την πίεση αέρα και την κατάλληλη θερμοκρασία για να μειώσει το διαλυτικό υπόλειμμα. Η ρύθμιση θερμοκρασίας ακολουθεί γενικά την αρχή κλίσης (55°C-65°C, 65°C-75°C, 70°C-85°C). Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του φούρνου σύμφωνα με την απόδοση των τοποθετημένων σε στρώματα προϊόντων, πρώτες ύλες, παράμετροι διαδικασίας.
 • Ρύθμιση πίεσης: Η κατάλληλη αύξηση στη θερμοκρασία και την πίεση τοποθέτησης σε στρώματα μπορεί να βελτιώσει τη δύναμη δεσμών και την εμφάνιση των φύλλων πλαστικού.
 • Θεραπεία: Αποθηκευμένα στη θεραπεία της αίθουσας (40-50°C), τα φύλλα πλαστικού θα είναι έτοιμα για τη σχισμή σε 24h. Ο χρόνος θεραπείας πρέπει να παραταθεί εάν τα φύλλα πλαστικού χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση μέσα σε σάκκο.
 • Ιδιότητες ταινιών: Τα εντελώς θεραπευμένα 720 είναι διαφανή, odorless, ελαστικά και γερνώ-ανθεκτικά.
 • Πιστοποίηση προϊόντων

         720 συμμορφώνονται με FDA175.105

 • Αποθήκευση

720 έχουν μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 9 μηνών όταν αποθηκεύονται σε μια δροσερή και ξηρά θέση στα κλειστά εμπορευματοκιβώτια. Μόλις ανοιχτούν, τα εμπορευματοκιβώτια 720 πρέπει να σφραγιστούν στενά πάλι και το προϊόν πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε μια σύντομη περίοδο.

 • Προδιαγραφές συσκευασίας

720A: 20KG/bucket
720B: 3.5KG/bucket

 • Σημειώσεις

Κατά χρησιμοποίηση 720 αποδοτική την κουκούλα εξάτμισης πρέπει να εγκατασταθεί στη μονάδα επιστρώματος λόγω των λόγων ασφάλειας. Η αποδοτικότητα εξάτμισης πρέπει να ελεγχθεί πριν από την παραγωγή από την ανάλυση αερίου για τη συγκέντρωση ισοκυανικού άλατος αέρα. Οι κανονισμοί για την ασφάλεια όσον αφορά το χειρισμό των ισοκυανικών αλάτων πρέπει να ακολουθηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδονται από το διεθνές ίδρυμα ισοκυανικών αλάτων. Παρακαλώ επίσης αναφερθείτε στις τοπικές οδηγίες καθώς επίσης και το φύλλο στοιχείων ασφάλειας και την επαφή μας Huitian ασφάλειας για την αναλυτική υποστήριξη.
Δεδομένου ότι η κόλλα περιέχει polyisocyanates οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα πρέπει να αφαιρεθεί.

 • Άλλοι

Η ταινία ουσία-ιδιαίτερα οι τύποι και το περιεχόμενο του πράκτορα ολίσθησης LDPE, MDPE και CPP στις ταινίες, πάχος ταινιών, συσκεύασε τα αγαθά, μελάνια εκτύπωσης, το επίστρωμα προγενέστερης επεξεργασίας και ταινιών είναι σημαντικής σπουδαιότητας στην τελική χρήση των φύλλων πλαστικού και μπορεί να έχει επιπτώσεις στις ιδιότητες απόδοσης είτε άμεσα είτε έμμεσα. Επομένως, η πρακτική τοποθέτηση σε στρώματα εξετάζει τόσο καλά όσο τους ελέγχους στα φύλλα πλαστικού είναι απαραίτητη πρίν πηγαίνει στο σύνολο - παραγωγή κλίμακας.

 • Δήλωση

Οι πληροφορίες που παρέχονται εν τω παρόντι, ειδικά συστάσεις για τη χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων μας, είναι βασισμένες στη γνώση και την εμπειρία μας. Λόγω των διαφορετικών υλικών που χρησιμοποιούνται καθώς επίσης και στις ποικίλες συνθήκες εργασίας πέρα από τον έλεγχό μας συστήνουμε αυστηρά τις εντατικές δοκιμές να εξετάσουμε την καταλληλότητα των προϊόντων μας όσον αφορά τις απαραίτητες διαδικασίες και τις εφαρμογές. Δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη όσον αφορά τις ανωτέρω πληροφορίες ή όσον αφορά οποιαδήποτε λεκτική σύσταση, εκτός από τις περιπτώσεις όπου είμαστε εκτεθειμένοι της ακαθάριστης αμέλειας ή της ψεύτικης πρόθεσης.
 
Εισαγωγή Huitian
Καθιερωμένο το 1977, Huitian είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους συγκολλητικούς κατασκευαστές στην Κίνα. Υπάρχουν τέσσερις βάσεις κατασκευής στο σύνολο, που παρέχει τις κόλλες υψηλής επίδοσης για τις διαφορετικές βιομηχανίες.
 
Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
Το Huitian έχει δύο πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγών και η ικανότητα είναι 24,000MT/Year ακριβώς για τις flexibile συσκευάζοντας κόλλες.
Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
Τα προϊόντα του Huitian είναι καλά - λαμβανόμενος από το εσωτερικό και διεθνές τέλος - χρήστες
Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
Εκτός από τις κόλλες δομικών κατασκευών, Huitian παρέχει επίσης πολλών άλλων είδη προϊόντων για τις διαφορετικές βιομηχανίες, μεταφορά, ηλεκτρονική, photovaltaic, κ.λπ.
Γενική συγκολλητική εύκαμπτη συσκευασία φύλλων αλουμινίου Al 8720, κόλλα δύο-συστατικού πολυουρεθάνιου, κόλλα ελασματοποίησης
Το Huitian είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και ικανοποιεί την ανάγκη κολλών σας!

Created with Pixso.
Κατεβάστε Created with Pixso.